lauantai 8. kesäkuuta 2013

Zeldan Peruukki

Hei vain!

Sain vihdoin Zeldan peruukin valmiiksi, ja koska se oli konstikat ja hyvin liimainen toimenpide aion nyt esitellä teille, rakkaat, tämän neljän tunnin tulokset!

Zeldan hiuksethan näyttävät alunperin tältä:
Mistään ei löytynyt tuon väristä peruukkia joten tein sitten vähän luonnollisemmasta blondista.


Eli 1) Blondi peruukki, otsatukalla tai ilman. Vähintään 80 cm. (Omani oli hyvin pitkällä otsatukalla ja 100 cm) Suojaa lattia, harjaa peruukki.


2) Välineet ovat onnistumisen edellytys xD. Itselläni oli parturinsakset, yleisliimaa, neljä metriä satiininauhaa (2m vaaleanpunaista ja 2m turkoosia), sekä vaahtomuovia. (Vaahtomuovista siis muotoillaan sellaiset tuet hiusten sisään.

3) Leikkaa otsatukka ja katso kuinkapaljon hiuksia tarvitset niihin etujutskiin.

4) Leikkaa ne etujutskat sopivan pitusiksi, mutta älä heitä leikattua kuitua pois. Sen sijaan päälystä nämä vaahtomuoviset "tuet" suht peittävästi sillä pois leikatulla kuidulla.

5) Laita ja liimaa ne tuet noitten etujutskien sisään, niin ettei niitä näy (siksi myös nuo tuet päällystettiin kuidulla)

6) Lyhennä hiukset lopulliseen pituuteensa ja liimaa satiinauhat kiinni. Näin nämä Zeldan etujustkat ovat valmiit. (Ellei halua täytellä niitä sieltä sisältä ja korjailla jotain aukkoja irti leikatulla kuidulla kuten minä tein.)

7) Toista toimenpiteet 4-6 takahiuksille.

8) siisti peruukkia vielä hieman ettei kuituja sojota sinne tänne, ja pistä aimo kasa hiuslakkaa etteivät kuidut vastaisuudessakaan sojota.

9) Arvaa mitä pitää vielä tehdä? Siivota ja pestä liima pois sieltä minne se ei kuulu, kuten käsistä, vaatteista, omista hiuksista jne. (Sitä nimittäin menee aika lailla jokapaikkaan...)

Ja vielä pari lisäkuvaa:
Peruukki sivulta

Peruukki päässä, takaa.




Tälläiseltä se meikäläisen päässä näyttää

Sellainen siitä siis tuli!! Ensimmäisiä muokkaamiani peruukkeja, joten olen siitä aika ylpeä =) Ja no, siitä tuli hienompi kuin oletin. Nyt viikko Desuun, että pitäisi saada kaikki muukin valmiiksi.

Seuraava kirjoitukseni tuleekin sitten olemaan taas pelikatsaus. Aloitin pelaamaan Final fantasy VII:tä varmaan neljönnen tai viidennen kerran läpi, ja sain The Legend of Zeld: Majora's Maskin loppuun. Siitä sitten lisää kunhan jaksan kirjoittaa. =)

Nyt Spitaalinen menee jatkamaan cossiensa valmistusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti