torstai 13. kesäkuuta 2013

Mustelmia... Mustelmia kaikkialla...

Hei taas!

Noh, koulu ehti tässä välissä loppua, ja todistuksesta tuli parempi kuin olin arvioinut. Keskiarvoltansa 9.7 yllättäjänä kympin matikka. Mutta ei siitä nyt enempää näin kesälomalla!

Huomenna alkaa Desucon!! Hyvillä fiiliksillä olen sinne menossa, vaikka tässä viimeisen viikon aikana olenkin kokenut jos jonkinmoista stressiä aiheeseen liittyen, ja pukujen kanssa on tullut vuodatettua verta, hikeä ja kyyneliä. Muutama täydellinen romahdus on käyty läpi niin peruukkien kuin pukujenkin kanssa, samoin kuin Linkikseni tulevan ystäväni kenkien kanssa, koska ystävälläni sattuu olemaan jalka koko 50 (Mä en tiedä yhtään miten se on mahdollista...) Mutta nyt ovat puvut valmiit!! Esitys on tehty ja huokaisen parhaillani helpotuksesta. Nyt enää viimeistelen muutamia rönsykohtia ja kaiken pitäisi olla valmista! Ah, kuinka ihana tunne. =)

Saatte kuvia sitten Desuconin jälkeen ja kuulla miten meidän kävi esityskilpailussa. En odota mitään suurta menestystä koska pukujen laatu nyt on mitä on ja esityskin suht hutaisten tehty, mutta katsotaan ja toivotaan!

Ilmoittauduin myös Animeconin cosplaydeittiin. En ole koskaan ennen ollut cosplaydeitissä mutta se vaikutti niin hauskalta että oli pakko kokeilla xD En tiedä vielä alittiinko minut millekkään kierrokselle, se kerrotaan vasta kesäkuun lopulla. Plussaa siis sai jos ilmoittautumisviesti oli persoonallinen ja minun viestini näytti tältä:


Ilmoittautuisin siis (tai ainakin yrittäisin) Animeconin copslay deittiin:
- Yhteystiedot:
Nimi: H*** K*******
E-mail:  *************@****.com
 (Jos nyt tähän tarttee vielä jotain muuta niin kertokaas)

 - Hahmo ja sarja: Nyan cat, no... siitä ärsyttävästä videosta jossa kissa leijuu avaruudessa sateenkaari perässään ja taustalla soi Nyan-musiikki... (You know, this one ---> http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4)

- Mille kierrokselle haet: Ihan mikä tahansa käy... ken tietää mikä Nyan Catin sukupuoli on. Mutta...  voisin kuvitella itse olevani tyttö, joten mikä tahansa muu kuin Shonen-Ai. (Eikun hetki, pukuun tosiaan kuuluu tyllihame, joten ehkä kuitenkin se on tässä tapauksessa tyttö)

- Haetko kysyjäksi vai vastaajaksi: Vastaajaksi

- Kolme sanaa jolla kuvailisit hahmoa: Pidemmän päälle ärsyttävä (eikös siinä ollut kolme?)

- Plussaa saat jos kirjoitat perään hyvän vitsin:
Ai vitsin? Nyan-mies meni nyan-kauppaan ja..... ..... ..... NYAN-LAPIO!!!
(Eikös huumorintajuni ollut aivan huippuluokkaa xD)

Siinä taisi olla kaikki tarvittava, eikös vain?

Nyan terveisin:
~H*** K*******


Ja vastausviestissä todettiin että huippuluokan huumorintajuni puri ainakin Animeconin työntekijöihin xD Toivon että tällä panostuksella pääsisi cosplaydeittiin, jos ei niin ei sitten millään. 

Äitini onnistui myös ilmoittamaan minut tanssikurssille kesäksi, jolla olen kuuliaisesti viimeiset kaksi viikkoa käynyt, mutta nyt tuli pieni stoppi. Syy on se, että selkäränkani kohdalla (kyllä koko pituudelta, olkapäissäni, lapaluissani, polvissani, kyynerpäissäni, niskassani ja lantiossani on lauma kosketusherkkiä mustelmia kiitos eilisen Brake Dance harjoitusten. Ja suoraan sanottuna: Olen aivan helvetin huono tanssija...
Jätin siis tämän päivän tunnin väliin ja parantelen haavojani Desun ajan, toivottavasti mustelmat ovat kadonneet maanantaihin mennessä, enkä ole enää niin raihnainen. Nukkuminenkin oli yllättävän vaikeaa kun asentoa ei voinut vaihtaa ilman että jossain vihlaisi... Kyllä tanssi on vaarallista... xDD

Muttaah, ehkäpä voisin nyt ruveta viimeistelemään niitä pukuja, hei vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti