sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Cosplay seinä täyttyy uhkaavasti...

Hei taas!

Tampereelta saavuin kotiin ehjin nahoin, ja olen ylpeä itsestäni! Yövyin siis mummillani, joka asuu samassa talossa miesystävänsä kanssa, joka ei siis ole vaarini. Ja nyt vain sattuu olemaan niin että minä yksinkertaisesti vihaan tätä miesystävää. (kutsuttakoon häntä nyt vaikka Pekaksi)
Pekka on kaikke mitä mä en vain voi sietää.
Se on rasisti, homofoobikko, narsistinen, kasvissyöjiä halventava, on olevinaan niin taiteilija koska joskus 60 luvulla kävi öljyvärikurssin, eikä kelpuuta muita kuin realistisia piirroksia "taiteeksi". Pekka on avuton, eikä osaa tehdä muuta kuin maata sohvalla, kännykkää se osaa käyttää sen verran että soitto toiminnon löytää, mutta tietokonetta ei saa edes päälle, hellan varmaan päälle osaisi laittaa, mutta tuskin koskaan edes kokeillut. Pekka luulee olevansa parempi kuin koko elämänsä hyvinvointivaltiossa eläneet, koska on syntynyt pula-ajalla ja siksi ilmeisesti paljon parempi ihminen kuin me muut. Pekka ei myöskään osaa puhua muusta kuin itsestään, ja siitä kuinka monessa maassa on vieraillut ja että meni 16 vuotiaana töihin ja siksi on jotenkin tosi kova jätkä, vaikka nuoret alkaa tekemään töitä koulun ohella nykyäänkin jo 14 vuotiaina. Pekka ei myöskään koskaan kyllästy puhumaan siitä kuinka monta kertaa on meinannut kuolla ja niin edepäin.
Ylipäätään Pekka kuvittelee olevansa kaikessa oikeassa, ja että hänen mielipiteensä ovat ainoita oikeita ja että hänellä on oikeus solvata muita ja muiden mielipiteitä.
Mutta se hänelle suotakoon, hänhän on vanha.

Eihän se muuten niin kauheata olisi, mutta minä nyt satun säälimään mummiani, ja koska tykkään kuitenkin mummistani ja haluaisin käydä siellä useamminkin, on hyvin ärsyttävää kun en vain voi sietää "Pekkaa". En vain voi! Tämän alun tarkoitus ei siis ole mustamaalata "pekkaa" vaan ilmoittaa missä minä en hänestä pidä. Jos Pekka mahdollisesti sattuisi lukemaan tämän (mitä suuresti epäilen) en jaksa pyytää anteeksi. Viikko meni jo yli minun sietokykyni, kun joka päivä samat jutut toistuu, ja jos ei kuuntele niin hirveä solvausvyöry.

Anteeksi nyt tämä tälläinen alku, olen vain hyvin ärsyyntynyt juuri nyt... Pahoittelen pahoittelen...

Mutta iloisempiin asioihin!
Zeldasta ja Linkistä on tullut uusia kuvia!!
Siis nämä kuvauspalvelukuvat jotka otettiin ennen kilpailua on tulleet, ja vaikka itse sanonkin niistä tuli hienoja! Tai ei nyt niin hienoja mitä voisi, mutta tykkään niistä itse ainakin tosi paljon :3
(c) Emilia Lahtinen
 Tämä on ehdottomasti yksi lemppareistani. Idea on siis se että Zelda kirjoittaa päiväkirjaa ja Link nyt jotenkin chillailee siinä. Sen piti katsoa kirjaa mun kanssa, mutta ei tehnytkään niin, mikä vaikutti hieman tunnelmaan, mutta ei näytä laisinkaan pahalta. Mulle tuli tästä vähän mieleen et Link olis tolle kuvaajalle silleen "Tää on mun" tyyliin. Se on jotenki tosi sulosta :3
(c) Emilia Lahtinen
 Jotain on nyt pahasti vialla mun jalkojen kanssa.  Toi etummainen näyttää kovin kierolta. (olen aina sanonut ettei valkoinen sovi minulle!) Muuten tosi sulonen kuva kanssa (Ai että rakastan Linmin ja Zeldan suhdetta Skyward Swordissa. Se tekee koko pelistä jotenkin enemmän takoituksenmukaisen)
(c) Emilia Lahtinen
Tää on kanssa kuvia joista tykkään paljon. Musta saa harvoin onnistuneita kuvia, ja kun niitä tulee (varsinkin cosplayn saralla) en koskaan kyllästy niihin. Mun peruukki tosiaan vammaa hieman tässä kuvassa, samoin kuin mekon helma, mutta tunnelma on taas tosi sulonen ja tykkään =D

Lisäksi tein nyt uusimman päivityksen cosplay seinäni kannalta ja saatte tässä nyt kaikki hahmot, jotka sieltä löytyvät. Varautukaa siis pitkään postaukseen (Ja minä varaudun pitkään elämään että ehdin cossata nää kaikki läpi xD) Läheskään kaikkien näitten kanssa en ole ihan varma mihin coniin teen, vai teenkö laisinkaan. Jos teen, niin teenkö ryhmään, kilpailuun vai ihan muuten vaan.

Mitä nyt varmasti tiedän niin Cloud vuoden 2014 desuconiin, Vaati vuoden 2015 Desuconiin, Rin ja Reno ens Traconiin ja Nyan cat ens Animeconiin. Mutta tässä näitä hahmoja kuitenkin olisi.

Nyan Caaaaaaat!! Oon tekemässä tähän 2 viikon päästä olevaan Animecon X:ään

Rin, Inuyashasta. Tracon 8:n olis tarkotus. Tarkemmin lauantain Inuyasha copslay ryhmään =)

Reno Sinclair, Compination of Final Fantasy VII Traconin sunnuntaille jos onnistun saamaan ne lasit ajoissa.

Miss Cloud Strife, Final Fantasy VII, yritän saada valmiiks Frostbiteen mennessä, mut en oo ihan varma.

Cloud Strife, Final Fantasy VII: Crisis Core. Desucon 2014. En alunperin koskaan aikonu tehä Cloudin miesversiota, mutta kaveri (Eli mun Link) on tekemässä Sephiroth-cossia nii halusin tehä jonku siihen sopivan paricossin, ja no... Koska Cloudin vaatteet on muina versioina joko liian naisellisia muotoja paljastavat tai muuten vaan inhottavat niin teen nyt sitten tämän 16 vuotiaan Cloudin,

Vaati, The Legend of Zelda: Minish cap. Desucon 2015 The Legend of Zelda Villains -ryhmäcosplayhin. Mutta nii... Olisin halunnu tehä Ghirahimin, mut koska omistan suht naisellisen vartalon niin sellaset vartalonmyötäset miespuvut ei oikeen sovi. Vaati oli lempparilistalla heti toisena.


Agitha, The Legend of Zelda: Twilight Princess. En tiiä viel yhtään mihin conii, mut tulee varmaan olemaan aika pitkä prosessi, ku muutamia noita yksityiskohtia löytyy xD

Human Chrono, Chrono Crusade. En tiiä yhtään mihin coniin, mutta aivan ihanuus hahmo =)

Haku Yuki, Narutosta. En tiiä tästäkään yhtään mihin teen, vai teenkö laisinkaan.

Halloween Town versio Sorasta, Kingdom Hearts peleistä. Sorasta en sisänsä pidä, mutta vaatteet ovat aivan ihanat xD

Hope Estheim, Final Fantasy XIII. En tiiä... yleensä kaikki vihaa Hopea, mutta mulla on joku heikkous tollasiin heikkoihin poika-hahmoihin. Ne on tosi sulosia, eikä vaatteetkaa oo sen pahemmat =)

Kagamine Rin ja Len, Black Cats of the Eve versiona. Teen varmaan siskon kanssa, tai sitten en ollenkaan.

Kaito, siinä Japanilaisasussaan. Mitä nyt muistaisin biisejä... Tsugai Kogarashi ja Senbonsakura ainaski.

Kyary Pamyu Pamyu, Fashion Monster Live versio. En tiiä teenkö vai enkö, mutta toi rusetti on aivan ihana!

Megurine Luka, Fake or Fate versio. Tai yksi niistä biisissä esiintyneistä asuista. Yritän laihdukkaa, niin sitten kun olen pudottanut sen kymmenen kiloa tästä kuudestakymmenestä.



Mizusu Kusakabe, 11Eyes. Tästä mekosta tykkään tosi paljon. Se on ihana, ja varsinkin koulupuvuksi. (Oikeasti siinä on hiukan pidempi helma, jonnekkin polven tienoille) Lisäksi hahmo on kiva =)

Hyuga Neji, Naruto. Tykkäsin Nejin hahmosta tosi paljon, ja varsinkin sen kuolema oli ihana. Tekisin luultavasti version ilman otsapantaa, niin että se kuvio näkyy.

Lapsi versio Orochimarusta, Naruto. Tykkään Orochimarun hahmosta kehityskaareltaan, vaikka se nyt jäikin loppujen lopuksi aika leimeaksi hahmoksi. Lapsena hää ny kuitenki oli tosi sulonen :3

Poehan se siinä (The Legend of Zelda) Oon tehny tän jo kertaalleen mut aion tehä uudestaan paremmin.

Scar, Leijonakuningas. Aiotaan siskon kanssa kerätä leijonakuningasryhmä ja tehä esitys videoon nimeltä "Leijonakuningas 60 sekunnissa" Ja minä nyt satun pitämään Scarin ääninäyttelijästä aivan hiton paljon xDD

Oikeastaan tämä ei ollut minun ideani alkuunkaan, vaan mummini totesi joskus pari vuotta sitten kun värjäsin hiukset mustiksi, että mähän näytän ihan Tarja Turuselta ja siitä onkin tullut sitten yleinen läppä meidän suvussa, varsinkin kun Nightwish sattuu olemaan lempibändini. Aion siis mummini 70 vuotissynttäreille saapua Tarja Turusena xD

Wrath, Fullmetal Alchemist. Halusin tehdä FMA:sta jonkun cossin, mutta kaikilla lempihahmoillani oli joko se armeijan unifprmu tai jotenkin muuten inhottava/vaikea puku. Siksi valitsin Wrathin, koska hahmo on suloinen ja silleen, ja pukukin on suht helppo.

Yuj, Final Fantasy XIII ja XIII-2. Hahmon huomasin ihan aluksi hiusten takia, jotkaovat ihanat, ja no, puku on tollanen yksityiskohtien hirvitys, mutta muuten ihan kiva. Tulee sen tekemisessä vaan hiukan kestämään.

Hahmo nimeltänsä Rhyme. Bongasi tämän ihan ensimmäistä kertaa Kingdom hearts: Dream Drop Distancestä, mutta hahmo alkujaan siis kotoisin The World Ends with You .nimisestä pelistä (Square Enixin tuottama peli sekin) Tykkäsin tytön herttaisesta luonteesta ja varsinkin lauseesta "Sometomes memories just need a little help getting out." Cossaan harvoin suloisia pikkutyttöhahmoja (Kyllä, Rin oli kaverin idea) ja olen saamassa ystäväni mukaan joko Beatiksi tai sitten Joshuaksi. Mulla tulee mitä luultavimmin olemaan hauskaa tän tekemisen kanssa.


Mutta nyt Spitaalinen on väsynyt ja menee nukkumaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti