lauantai 4. toukokuuta 2013

Helsinki City Run

Piirtelin taas vaihteeksi ja haluan nyt jakaa tämän ihanan tuotokseni teille:

Mun mielestä siitä tuli ihan hieno, ja oikeestaan tykkään siitä ehkä enemmän ku pitäis. Ei se nyt NIIN ihana oo. Kuitenkin tarpeeks ihana ihkutettavaksi.

Ja löysin muuten vanhoista skannauksistani yhden Naruto aiheisen kuvan, mikä on sinänsä ihme, koska en yleensä piirrä Fan Arttia, muista kuin omien sarjakuvieni hahmoista. Mutta tässä tälläinen teos silmäiltäväksenne:

Tossa alhaalla ilmeisesti lukee "How much can people change?", mutta näyttää rajaantuneen skannauksessa ihanasti pois. Mutta siis. Itse tykkään tästä, ei silleen että tää nyt mitenkään mielikuvituksellinen olisi, mutta kun noi silmät. Mä nyt muutenki tykkään piirtää silmiä.

Ja nii, muuta asiaa.
Äiti ja täti lähti juoksee Helsinki City puolimaratonia ja noh... aika eri sarjaa nuo kaksi edustavat. Tädin aikatavote oli kuulemma alle kaks  tuntia kun taas äidin kaks ja puol. En odota äitiäni enää hengissä kotiin, se kuolee matkalle, vähintäänki pyörtyy. En vaan jaksa uskoo sitä että se juoksis ees kymmentä kilometriä saati kahtakymmentäyhtä....

Tosin, itte kuolin jo koulun maastojuoksukisoissa, matkaa kun oli 2,1 kilometriä. Olen suoraansanottuna huono juoksemaan. Se on tylsää, eikä ympyrän juokseminen johda mihinkään. Cooperin testin jaksan juosta kävelemättä välillä ja 1500 metrin juoksu aika on jotain siinä seitsemän ja kahdeksan minuutin välillä. En oo hyvä tollasissa, mutta lihaskunnossa sitäkin enemmän. Ainakin mulla on lihaskunto testistä 100%. Hah, mulla on hauskaa, tosin mun liikanope ei tykkää musta yhtään. Mun lajitkaan ei oo sellasia et niitä tulis liikkatunnilla kokeiltua. Tosin, en oo ihan varma haluisinko edes kokeilla Karatee tai Roller Derbyä koulussa. Karate... Noh nään valkovöisiä ohjatessa ihan tarpeeksi aloittelijoita ja voin sanoa että kovin monesta meijän liikkaryhmän tytöstä ei saa karatekaa ees hyvällä tai vähän pahemmallakaan tahdolla. Saati sitten Roller Derby... Huhhuh, siellä jotkut on niin hentosia ettei niitä ees uskaltais taklata ku pelkää että ne menee poikki. Niille kun jalkapallokin on jo turhan kontaktia. Ei vaan pysty ymmärtämään...

Mutta se tästä päivästä, oikestaan muuta tekemistä ei oo ku ropettaa ja pelata Kingdom Heartsia. Teen teille sitten pelikatsaukset niistä kaikista pelaamistani samalla kertaa, saatte sen jossain viikon sisään.
Hei vain rakkaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti