sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Cosplaykriisi

Noniih. Pääsimpä taas tänne. =) Tällänen pitkähkö tauko oli tässä mutta tulimpa taas niitä (olemattomia) lukijoitani kiusaamaan.

Nyt kuitenkin päällä on cosplay kriisi! ---> Eli kun siis helmikuussa on Desucon Frostbite niin tietenkin siskoni, jonka kanssa olin ajatellut mennä, ei muistanut maksaa rannekettaan eikä siis saanut sitä. :o Eli näillä näkymin olisin menossa yksin, mikä kyrsii huomattavasti. Ja myöskin se, että en ole vieläkään saanut aikaiseksi mennä ostamaan tarvikkeita cosplaytani varten! Tai oikeastaan olen, mutta mistään, MISTÄÄN, ei löydy tarpeeksi pientä puvutakkia. Etsiskelen siis miesten puvukua ja koska crossaan niin sehän on aika hankalaa. Ja aika varmasti voin sanoa ettei oma ompelutaitonu riitä ihan puvun tekemiseen...

Kuitenkin cossiin tarvitsemani peruukkin saapui tuossa viikko sitten, mutta se onkin turhan ihana, etten kehtaa ruveta muokkaamaan sitä...
http://quizilla.teennick.com/user_images/Y/YA/YAM/Yamishi/1131249214_esult_reno.JPG
Tuollainen siitä kuitenkin pitäisi saada, enkä ole ihan varma tämän urakan mahdollisuudesta....... Kuitenkin pakko se on yrittää. =)

Ja onhan mulla toki pari muutakin cossia joita voin sitten käyttää jos en tätä nimenomaista saa valmiiksi. Seuraavaksi Frostin jälkeen olisikin Tampere kuplii, joskus keväämmällä, Huhtikuussakos tuo viimeksi oli.

Ja toinekin asia...
Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi ostaa korsetin. Enkä nyt tarkoita sellaista korsettia jota pidetään vaatteiden alla, ja joka on tarkoitettu vain ja ainoastaa laihaksi tekemiseen, vaan sellaista vaatteiden päällä pidettävää vyötärö korsettia. Opin myös onnistuneen lyhyessä ajassa laittamaan sen itse päälle. Olen siitä aika ylpeä. =) Huomenna vaan kouluun päälle, niin saavat jotain ihmeteltävää hekin. xD

Olen myös päässyt Final Fantasy pelaamisieni kanssa ja numeroon kahdeksan. Pointti siis oli että aloitin pelaamaan taas kaikkia Final Fantasyja läpi (kyllä omistan kaikki pelit ja niille konsolit) ihan ykkösestä asti. Ja nyt siis olen aika loppupäässä kasia. Mielestäni aika hyvä saavutus tässä puolessa vuodessa, kun kuitenkin muitakin harrastuksia löytyy ihan kiitettävä määrä.

Löin myös kaverini kanssa vetoa että kumpi löytää ensin jonkun elävn ihmisen, jolla on sama nimi kuin jollain Final Fantasy pelattavalla sivu/päähahmolla. No kun mietittiin niitä nimiä ja ne oikeesti on vähän sellasii randomeita. Kasissa pahimmat on varmaan Squall ja Quistis. Jos lasketaan viel pahiski mukaan nii Ultmecia on aika mielenkiintonen nimeksi, samoin kuin FF VII ja VII Dirge of Cerberus jne. Lucratcia. Mistä ne oikeesti vetää näitä nimiä? Ne on varsinki suomalaisen korvaan vähän hassuja kun sieltä löytyy myös Yuna ja Vaan, ja mitäs kaikkee vielä.

Jokatapauksessa... Sitten kun oon pelannu kaikki Final Fantasyt, (Jäljellä IX, X, X-2, XI, XII, XIII, XIII-2 jne.) niin alotampa saman Zeldoilla. Tosin mietin, ku oon ennen pelannu ne vaan julkasujärjestyksessä, nii nytku tää offical timeline on julkastu niin pelaampa sen mukaan. (Mä haluun Hyrylen historiikin, mut pitää oottaa et se käännetään kielelle jota mäki ymmärrän.) ja sitten vaan Ocarina of Timen jälkeen ensin Child Link Timeline ja Sitte Fallen Hero Timeline ja Sitte Adult Link Timeline. Mun lemppari kyllä on Child Link Timeline, ku siinä on Majora's Mask ja Twilight Princess, ja niis kahes muussa on sillee yks tosihyvä Zeldapeli ja muut on sellasii perus Zeldoja.

Mut jooh, ehkäpä tässä voisi alkaa miettimään nukkumaanmenoa, huomenna kuiteski kouluu. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti