maanantai 14. lokakuuta 2013

Kuvia ja SnK

Hei rakkaat!!

Noniin, Traconin eikä Animeconin Reno kuvia vielä näy, mutta ilmeisesti siis yhdeltä kuvaajista poksahti muistikortti, joten niitä saadaan odotella vielä hetki. Mutta sen sijaan minulla on teille lisää Zelda kuvia!!!

Otin myös kokeilukäyttöön uuden käytännön nimeltä copyright merkintä. (Kerron yhä kuvissani toki kuka sen on ottanut) mutta siis, tein nopasasti sellainen pikkuisen kuvan, missä lukee "Spitaalinen" ja laitan sen tästedes jokaisen cosplay kuvani nurkkaan, niin ettei kyseistä kuvaa voi käyttää omanaan, ilman että jaksaa nähdä sen vaivan että poistaa tuon pikkukuvan. En tiiä kuinka toimiva tää on, tai mitään, mutta kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette. Otin tän ny kokeiluun, ja jos ei toimi nii en sitte käytä enää jatkossa. Katotaan katotaan.

Mutta siis niitä kuvia:
(c) Annika Kallio
Tää kuva on vaan jotain ihan perus posetusta, mut tykkään tosta kukkataustasta :3 Otettu vaan tyyliin et joku on tullu kysymään kuvaa ja oma kuvaaja on sitte siinä sivussa näpsässy kanssa. Mut silleen ihan kiva, ei siinä mitään, mut jotenki tää vaan vaikuttaa kauheen tyhjältä ja niin edespäin...

(c) Annika Kallio
Tää taas on yksi henkilökohtasista lemppareistani. Ensinnäkin värit osuu täydellisesti yksiin. Toisekseen toi kesämaisema ja valaistus on aivan ihana, kolmannekseen edes minä en onnistu näyttämään tyhmältä, kuten useimmissa kuvissa xD Mutta siis, tunnelma sopii jotenki Zeldalle tosi hyvin, ja voisin kuvitella että tällästä siellä jossain pelin kulissien takana voiskin tapahtua :3

(c) Annika Kallio
Sitten siiryimme huonon huumorin osastolle xD Oltiin silloin siis Särkänniemessä ja käytiin nyt sillen kurkkaamassa tätä kuuluisaa Angry Birds puistoa ja löydettiin tollanen ajopeli. Sitten siinä tapahtu vähän niin että Zeldasta paljastuikin yllättäen bitch ja tyrkkäsin Linkin ulos autosta xD Go Zelda!!!

(c) Annika Kallio
Ja lisää huumoriosastoa. Tässä vaiheessa alettiin olemaan jo väsyneitä ja nälkäisiä, ja mun jalat oli jo kauniilla rakoilla kiitos kokoa liian pienten kenkien, ja tietty myös huumori oli sitä luokkaa. Zelda, leikkipaikan diktaattori xD Ja lisää kameran huurunesto ohjelmaa. Ehheh, jotenki tykkään näistä kuvista. Ja Geenivaras (Tuo Linkin cossaaja) parka, selvästi tossun alla xD


Mutta joo, kuvien lisäksi katsoin juuri uuden sarjan, nimeltänsä Shingeki no Kyojin, veikkaan että aika moni jo tuntee. Mutta itse olen yleensä hyvin ennakkoluuloinen näitä "massa animeita kohtaan" okei olen toki katsonut jonkin verran Narutoa ja Bleachia, mutta nyt puhutaan sellasesta ensimmäisestä 50 jaksosta, kunnes luovutin ja totesin et ei tää tästä enää parane. Sword Art Onlinen jätin kokonaan välistä samoin kuin One Piecen ja Ao no Exorcistista oon kattonu ekan tuotantokauden ja Kuroshitsujia luen mangana mut en kato animee ollenkaa.

Takaisin aiheeseen: Shingeki no Kyojin. Jotain niin JÄRKYTTÄVÄÄ!!! Siis järkyttävän hyvä meinaan, mutta myös järkyttävä. Sarja on hyvin hyvin julma ja karu. Okei, jos pitäisi jotenkin kuvailla nii ensin sarja antaa sulle keksi silleen "maailma on kaunis" ja sekuntia myöhemmin länttää nyrkillä naamaan. Ja tollasta koko sarjan ajan. Eka hieman toivoa ja sitte se otetaankin saman tien pois. Pikkuhiljaa sarjan loppupuolella tälle alko turtua, mutta kyllä, se oli suoraa huutoa ja itkua päin tietokoneen näyttöä, ja aina välillä jakson jälkeen piti käpertyä nurkkaan tärisemään ja muistamaan että hengittäminenkin ois tärkeetä. Se fiilis tiettyjen jaksojen jälkeen oli vaan jotain niin sellasta et anime ei oo koskaan pistäny mua viel esim. hyperventiloimaan. Okei, tiedän, että meen helposti mukaan animeen ja se saa mut itkemään ja nauramaan ja niin edespäin, mut Shingeki no Kyojin ei vaan ollu mitään sellasta. Se koko sen maailma ja juoni on vaan jotain niin julmaa, et ei sitä sarjaa voi ihan tälleen vaan ohimennen ilma mitää kattoa. Saatan olla herkkä, mutta silti, muhun se teki lähtemättömän vaikutuksen.

Kumma kyllä en oo vielä halunnu cossata ketään sieltä. Mietin jossain vaiheessa Leviä, mutta totesin et naama ei sovi ollenkaa (oon kattokaas saman pitunen ku se) Sitte mietin et hetkinen, haluanko mä välttämättä tehä sen kaiken työn niitten remmien ja 3d manouveur gearien kanssa vaikken silleen hahmosta välttämättä välittäiskään. Sitte tajusin et hei, voisin tehä Arminista sen lapsi version, tai sitten Levistä sen version mikä on ihan siel sarjan lopussa, se mis sillä ei oo sitä sotilas univormua vaan sellanen musta takki.
En löytäny parempaa kuvaa
Koska Levi on aivan ihana hahmo, eikä toi ees ois silleen supervaikee. (Koska mulla ei tosiaan oo mitään suurta cosplay syyhytystä ku nään noitten vaatteet, kuten mul yleensä on mun hahmoista, mut rakastan Leviä hahmona niin paljon et ei auta) En tosin lisää tätä ainakaa vielä mun cosplaylistalle. Jotenki ei huvita sit taas sulautua SnK cossaajien massaan missään tapahtumassa, enkä ees hirveesti näytä Leviltä. Joten pistän tän nyt mietintämyssyn alle ja katsotaan =)

Mutta joo, nyt Spitaalinen kiittää kuittaa ja menee syömään =)

World Cosplay Profile
CureCos profile
Spitaalinen Cosplay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti