sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Seiyuu ylläreitä xD

No heitaas! =)

Tein tässä pientä huvin vuoksikin kuvailtavaa etsimistä ääninäyttelijöiden rooleista. Ja sain pienen pieniä järkytyksiä aina sieltä sun täältä. Ja nyt, ihan vaan purkaakseni itseäni, listaan ne teille tähän:

Sakurai Takahiro: (Jonka armoton fani olen ollut jo monta vuotta) Cloud Strifen, Claude Faustuksen, Kanda Yuun, Sasorin, Takahashi Misakin ja muutaman sadan muun ihanan mieshahmon lisäksi toimii äänenä Digimonista tutuille Tentomonille ja Phantamonille, sekä japanin kielisessä Twilightissa Edward Cullenille.

Morikawa Toshiyuki: Itse ääninäyttely roolit eivät sinänsä minua hämänneet, mutta mainittakoot että herra on tunnettu suht miehekkäistä hahmoista, kuten nyt vaikka Minato Namikaze (Naruto) Sephiroth (Compilation of FF VII) Tyki Mikk (D. Gray~Man) ja Naraku (Inuyasha) näyttää tältä. Ei, onhan tuo söpö ja niin edelleen mutta oletin jotain miehekkäämpää xDD

Sugiyama Noriaki: Kivojen mieshahmojen kuten William T. Spears (Kuroshitsuji), Uryuu Ishida (Bleach) ja Lelouch of the rebellion (Code Geass) lisäksi hän ääninäyttelee Englantia Hetaliasta, mikä ei jotenkin sovi kuvaan xD (Miettikääpäs nyt, Englannilla ja Sasuke Uchihalla sama ääninäyttelijä?)

Kousaka Atsushi: Ääninäyttelee sekä Kreikkaa, Preussia että Viroa (Hetalia)

Romi Paku: Seiyuutar tällä kertaa :3. Ääninäyttelee Ouidan (07 Ghost) Toshiro Hitsugayan (Bleach) Edward Elricin (FMA) Madam Redin (Kuroshitsuji) ja Walter C. Dornezin (Hellsing) lisäksi myös Sveitsiä Hetaliasta ja sanoo sen olleen hänen lempi roolinsa. (Miten nää Hetalia Seiyuut vaan osaa yllättää xD)

Suzumura Kenichi: Zack Fairin (FF VII: Crisis Core) ja Tomphson, Timber ja Cantebury kolmosten (Kuroshitsuji OVA:sta)  lisäksi ääninäyttelee omaa suosikkihahmoani ikinä, eli Lavia D. Gray~Manista (Listalta löytyvät muistaakseni myös Rogue Cheney Fairy Tailista ja Dietrich von Lohengrin Trinity Bloodista, korjatkaa jos olen väärässä) Toi Lavi tosin yllätti mut, koska en tosiaan ollu tienny et sillä on sama seiyuu ku Zackillä (vaikka onhan nuo luonteeltaan sillee vähän samanlaiset xDD)

Masakazu Morita: Tidus (Final Fantasy x) ja Zell (Final Fantasy VIII) tosiaan omaavat saman ääninäyttelijän. Kuten myös Ichigo Kurosaki. Mutta se mikä minua ehkä eniten tästä joukosta hämmensi om, että samainen ääninäyttelijä on myös japanin kielinen ääni Troy Boltonille (High School Musical)

Okiayu Ryotarou: Ei siinä vielä mitään, herra toimii Seiyuuna Scarille FMA:sta sekä K-sanille Gravitationissa herra esiintyy myös muistaakseni neljässä eri roolissa Sailor Moonissa, ja ääntänsä olemme päässeet kuulemaan myös Junjo Romaticassa, D. Gray~Manissa ja se mikä minut yllätti, myös Byakuya Kuchikin roolissa Bleachissa.

Ootani Ikue: Ihan peruskamaksi voisi luetella Konohamarun (Naruto) Vivin (Kingdom Hearts II) Apple Blom (My Little Pony. Japanin kielinen dubbi) sekä Koryu (Inuyasha) Mutta kaikkien näitten hieman tuntemattomampien hahmojen lisäksi hän ääninäyttelee hahmoa, jonka jokainen, otaku tai ei, tunnistaa saman tien. Nimittäin Pikachua xD

Miyano Mamoru: Riku (Kingdom Hearts) Kiba (Wolf's Rain) Zero (Vampire Knight) ja Yagami Light (Death Note), joo nää mä tiesinkin jo, mutta kolme roolia mitkä yllätti mut: Masaomi Kida (Durarara!) Death the Kid (Soul Eater) ja Rikun lisäksi myös nuorta Xenahortia (Kingdom Hearts II). Mä hämmennyin jälleen kerran xDD (Yllätyksekseni löysin listalta myös Flynnin, jonka ääninäyttelijä suoritusta ystäväni kehuu, mutta sitten ei taas tykkää yhtää Lightin äänestä xDD)

Namikawa Daisuke: Ulquiorra (Bleach) Tsuna (KHR) Mikage (07 Ghost) ja japanilainen dubbiääni Frodolle (Lord of The Rings) mutta sitten, se Hetalia tunkee tännekkin. Hän nimittäin esiintyy sekä Italiana että Romanona kyseisessä sarjassa xD

Shinichiro Miki: Urahara (Bleach) ja Taki (Gravitation) mutta ei siinä vielä kaikki! Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos animaatiosaa hän esiintyy Roy Mustangin äänenä, mistä minulla ei ollut hajuakaan... xD

Junichi Suwabe: Omia lempihahmojani löytyy listalta pilvin pimein, kuten Frau (07 Ghost) Undertaker (Kuroshitsuji) ja Akastuki Kain (Vampire Knight) mutta jostain kumman syystä hän on päätynyt ääninäyttelemään myös Seymour Guadoa (Final Fantasy X) ja Cain Nightroadia (Trinity Blood)

Yusa Koji: Ääninäyttelee Ichimaru Giniä Bleachista mutta myös Shadow the Hedgehogia (Sonic tHs) ja toimii japanin kielisenä äänenä Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien Leonardolle.

Fumiko Orikasa: Ääninäyttelee sekä Seras Victoriaa (Hellsing) Riza Hawkeye:a (FMA) ja Kuchiki Rukiaa (Bleach)

Konishi Katsuyuki: Sekä Reigon että Hisagin (Bleach) ääninäyttelijä. USA:n (Hetalia) ääninäyttelijä myöskin, mutta yllättävä oli Komui Lee (D. Gray~Man) Vaikka kun sitä hetken mietii niin..... Komuissa ja USA:ssa on jotain yhteistä.... xDDD

Noo, oiskohan tossa ollu kaikki, mitä ny yhdeltä kerralta muistan yllättyneeni. Ja joo, kyllä, olen huono tunnistamaan ääniä, joten teille täysin selvä ääni saattaa minulle olla ihan outo. Ainoa ääni jonka voisin sanoa pystyväni tunnistamaan lähes sataprosenttisesti on Sakurai Takahiro, koska satun nyt hänen faninsa olemaan jo hyvin pitkältä ajalta vieläpä. Tuli vaan tässä mietittyä, että miten näitä ääninäyttelijöitä oikeen valitaan. Tai siis, joiltakin löytyy näyttely listoiltansa ihan jotain hämmentävää, jotain mikä ei vähän niinkun kuulu sarjaan. Hmm, yllättävän moni äänirooli yllätti mut. Pitäisköhän mun alkaa tekemään tarkempaakin tutkimusta muutamille näille.

Mutta joo, jos itäis oma lemppari Seiyuu valita niin kyllä se on Takahiro Sakurai.
Toiselle sijalle yltää helposti Keiji Fujiwara, joka toimii Seiyuuna ainakin Renolle (FF VII) Hannesille (SnK) Kuzuharalle (Durararara!) Hudgesille (FMA) Axel/Lea (Kingdom Hearts) ja Shiro Fujimoto (Ao no Exorcist). Korjatkaa jos olen väärässä, mutta näin muistelisin.
Korkeelle mun lemppari listalla pääsee myös Hiroshi Kamiya joka toimii ainakin (muistin varassa taas mennään, joten korjailkaa, jos tulee virheitä) Levin (SnK) Orihara Izayan (Durarara!) Yukihiton (Togainu no Chi) Mephisto Phelesin (Ao no Erorcist) ja Onywin (Dragon Crisis) seiyuuna
Mutta joo, nämä kolme ois meikän kärkikolmikko :3 Kuten huomaatte olen selvästi mies seiyuu painotteinen, mutta varmaan aika lailla useimmat tytöt on xD Ulkonäöltä en usko tunnistavani näistä kuin Sakurain, Fujiwaran ja Toshiyukin, joten en nyt mikään supersuuri seiyuu fani kuitenkaan ole.

Njah, se niistä seiyuu mietelmistä! xD Kertokaas omia lemppareitanne!

~Spitaalinen


2 kommenttia:

  1. Heh itse en noista tiennyt ennestään (tai muistanut) oikein kuin Mamoru Miyanon (yksi lemppareistani) ja Junichi Suwaben. :D En sinänsä tiedä hirveän montaa ääninäyttelijää, mutta mulla on tapana animea katsoessa tunnistaa ääninäyttelijöitä äänen perusteella. Kazuya Nakai, Tsubasa Yonaga, Mamoru Miyano ja Junichi Suwabe on joitakin niistä jotka yleensä tunnistan helposti. :D Mutta ääninäyttelijöiden bongailu on hauskaa (ja aina välillä järkyttyy joistakin rooleista xD).

    VastaaPoista
  2. En itse muista seijuu näyttelijöiden nimiä, mutta tykkään niinsanotusti "bongata" eri näyttelijöiden ääniä ja tunnistaa, mistä sarjoista kyseinen ääninäyttelijä on. Esimerkiksi, Naruton ääninäyttelijä on sama kuin One Piecessä olevan Sabon ääninäyttelijä.
    Ainakin mulle tulee semmonen AHAAA!!! -elämys siitä ^^

    VastaaPoista