sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Cosplay tanssiaiset, naw ~

Heijps!

Noniin, uutisia! Cosplaytanssiaiset!

Tosi hämmentävää ettei kukaan oo ennen keksiny järjestää tällästä, mutta siis tanssiaiset cosplayn merkeissä. Ja ensimmäinen asia mitä aloin stressaamaan, että mitäs hemmettiä sitä pistäis päällensä!? En ollu ajatellu alkaa vääntämään mitään supervaikeaa tälleen kuukaudessa (Zelda pukuni köhöhköh on väännetty puolessatoista, mutta ei puhuta siitä xD) ja sitten en kuitenkaan omistanut mitään järkevän juhlavaa cosplay pukua. Mutta nyt olen pukuvalintani tehnyt, johtuen myös hyvin suurelta osalta paristani.

Puvustani hieman, ennen kuin julkistan sen. Ensinnäkin, yksi vaatimuksistani oli, ettei puvun teko saa viedä paljoa aikaa tai rahaa, koska se tuli puskasta yllättäen, joten en ole valmistautunut investoimaan siihen (Nyt kun on menossa sekä Reikon, Cloudin, Byakuyan ja Norjan pukujen kankaiden metsästys) Aikaa taas siksi, koska tosiaan sellainen kuukausi, päälle, aikaa ja siihen pitäisi ympätä vielä koeviikko ja TET-jakso (Jonka tulen näin sivunmennen sanoen viettämään Teatterimuseolla pääosin vanhoja teatteripukuja korjaamassa ja tekemässä uusia asusteita yleiseen käyttöön) Toisekseen, pukuun ei saa kuulua peruukkia, jota mulla ei jo valmiiksi olisi. Päädyin siis lopulta omien hiusten käyttöön. Ei peruukkia, johtuen taas rahallisista syistä, ja siitä että harmittaisi hirveästi jos se ei ehtisikään perille asti. Nohnoh, elikkä hahmovalintani on tässä:
Tomoe, sarjasta Rurouni Kenshin (Tarkemmin sanottuna Rurouni Kenshin OVA)
Jos jotain taustatietoja tarvitsette niin hää tosiaan on Kenshinin entinen vaimo, jonka Kenshin sitten tappoi, kun tuo heittäytyi miekan eteen pelastaakseen miehensä hengen joltakulta murhaajalta (joka Kenshin itsekkin tuolloin vielä oli näin sivulauseessa mainittakoon) Piti tehdä valinta tämän ja Kaorun kanssa, mutta jotenkin Tomoe vaan sopii mulle paremmin (olen myös lähemmäs Tomoen pituutta kuin Kaorun pituutta, mutta se 3cm on kyl jo niin pilkunviilausta etten edes mainitse xD) lisäksi, pidän enemmän Tomoen kimonosta (Koska Kaorulla niitä on noin parikymmentä erilaista ja aina niissä on jotain pikku piiperrystä), sekä ylipäätään olemuksesta. Kimonon halusin siksi, etten todellakaan ole hyvä ompelemaan länsimaisia vaatteita (mikä ei kyllä cossilistalta näy xDD) ja kimolle mulla on jo kaavat valmiina. Lisäksi parini tulee itse Kenshininä, joten saamme aikaiseksi oikein suloisen pikku paricossin :3

Niille jotka eivät tiedä, Kenshin näyttää tältä:

Nyt mulla on vaan ongelmana, että miten taipuu pornopolkka kimonossa? Käveleminen on jo niin sipsutusta, juoksemistä en edes ole harkinnut (Hell Girl ja Shizuka cossit päällä tuli kyllä kokemuksia kimono päällä juoksemisesta. Helmat kainaloon ja menoksi xD) Muistakaan tansseista en tiedä, ja juuri tämän takia hylkäsin ajatuksen kimonosta vanhojen tanssi pukuna... En taas ajatellut ihan loppuun asti tämän kanssa, mutta ei se mitään, usein ongelmille tuppaa olemaan ratkaisu (Ja kimono päällä pomppimiselle se on juuri se helmat kainaloon -taktiikka, ja Kenshin ei tykkää, kun vaimo vilauttelee julkisilla paikoilla xD) Mutta joo... Syytän tästä pukuvalinnasta osittain pariani.

Ja nyt, jos haluatte pukuvalinnastani valittaa, niin valittakaa, näytän teille muutaman hylätyn hahmovaihtoehdon:
Kuroyuri, sarjasta 07Ghost. Olen muutenkin tekemässä tätä, joten ei hätää, näätte minut vielä pomppimassa ympäriinsä Kuroyurina <3


Byakuya, Inuyasha. Kuten jo joskus aikaisemmin sanoin, olen tekemässä tätä Cosvisioniin. Luovuin kuitenkin ajatuksesta näin joulukuuksi, koska tulen mitä luultavimmin olemaan laiska noitten kuvioiden ompelussa, joten aikaa tämän kanssa tulee menemään (Zeldan ja Linkin asut jättivät mulle armottomat traumat kuvioiden ompelusta) Lisäksi en millään jaksaisi alkaa väsätä tota miekkaa (Jos sitä nyt miekaksi voi kutsua) tälleen kiireessä. Joten, joudutte odottamaan cosvisioniin.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, Chibi Prussia, eli Teutonic Knights (Tarvitseeko edes mainita mistä sarjasta?) Noh... olen muutenkin tekemässä tätä suht piakkoin ja puku on yksinkertainen ja niin edespäin, mutta sen juhlavuudesta en sitten tiiä... Lisäksi ajattelin tehdä pientä researchia mistä ritarien vaatteet oli keskiajalla ja sitä ennen tehty, ja olen tällä hetkellä niin kaamosmasennuksen kourissa, ettei millään jaksaisi.

Kaikenlisäksi: Yhdellekkään näille hylätyistä mulla ei olis ollu sopivaa paria. Joten, Tomoe vei voiton aviomiehensä mitalla (miten toi kuulosti tosi väärältä? xDD) Mutta siis, puvun teko alkaa ensiviikolla, ja siihen asti teen varmaankin Cloudin pukua, sekä metsästän kankaita, saatte etenemiskuvia sitten!

Ja lupaan, että teen kerrankin tapahtumaraporttini ajoissa, enkä noin viikkoa liian myöhään xD Saatte oikein kunnon selostuksen tanssiaisten tapahtumista (Jos nyt sinne saan lipun ja niin edelleen :P)

Mutta Spitaalinen lopettaa nyt datauksen ja menee nukkumaan (koska viikonloppu on ohi  ¨¨'__¨¨' )
Cya~ :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti