torstai 7. maaliskuuta 2013

Kasa kuvia

Hei vain!
Noniin, lapsukaiset rakkaat, saatte nyt yliannostuksen kuvia. Siivosin siis illalla piirrustus kansiano ja löysin hauskoja My Little Pony piirrustuksia, tai enemän Me Litte Pony. Siis jotain vanhoja piirrustuksia omiakeksimistä poneista, sekä tietenkin lisää kuvia rakkaasta Cailestani ja saatte tänää myös kuulla sen historiasta hiukkasen enemmän.

Eli ensin hauskan Me Little Pony kuvia.
Noniin, siis tässä on Amilita, My Little Pony hahmo, jonka serkkuni pisti minut tekemään. Ja kuinkas muuten tässäkin näkee kieron ajatuksen juoksuni, miten saan My Little Ponystakin väännettyä hullun murhaaja masokisti hirviö mikälien.... Mut mul oli ihan hauskaa tehä ton menneisyyttä ja piirrellä sille vanhoja perhevalokuvia.
Noniin, siis, Amilita siis syntyi kivaan pikku perheeseen, ja vietty melkein kivan lapsuuden. Kunnes! Kunnes tuon aivan ihana juonittelija äiti päätti murhata isäpapan, ja yritti myrkyttää isäpapan. Niimpä siis Amilitan isukki kuoli ja äityliini ajoi tytön ulos. (Erinäisistä persoonallisuushäiriösyistä) Amilita asui sitten kadulla ja joutui taas muutaman vuoden jälkeen keskelle helvetillisiä ongelmia edelleen pienen ihanan piirteensä takia (josta kerron myöhemmin) Tuo sitten virui siellä jossain kadun nurkassa kunnes!, tämä tunnettu Luna (Se ei-niin-pinkki prinsessa.) Ja poimii tyttösen kadulta ja kasvattaa tuon Luner New Rebuplicin joukkoihin.
Tästä ihanasta pienestä piirteestä puhuin aikaisemmin. Eli Amilitalla on ns. toinen puoli. Huomaatte tuon vasemman silmän. Se on hänen toinen puolensa ja oikea on se kivempi puoli. En oo miettiny vielä oikeen miten toi persoonallisuudet toimii, vaan mietin et se on joku tyyliin tunnekuohu tai muu mikä laukasee ton ilkeen tappaja sadisti puolen.... No siitä sitten joskus lisää, siirrytäämpä Caile kuviin. =D

(Ainih, pahoittelen taas kuvien laatua, lähinnä nopeita piirroksia, skannerini tappamina)

Eli Cailesta sen verran:
Sovelsin ideaa pidemmälle, ja tulin tälläiseen ideaan. Koska ropessa minulla on hahmo nimeltä Zimoy, jäänhenki, ja sillä oli suhde joskus ennen tuulenhengen kanssa (Riri) Mutta sitten Riri menikin kuolemaan, ja Zimoy jäi yksin.

Nyt siis ideana että koska Riri koki jonkinnäköistä suurta pelkoa kuolinhetkellään, hänestä jotain kummaa kieroutunutta kautta tuli Shisha, ja tuo unohti kaiken elämästään. (Tai ainakin luulee niin) ja alkaa sitten saattamaan sieluja eteenpäin, koska hänelle itselleen demoni ei sitä tehnyt.

Kumma juttu kylläkin, että Shishoilla ei ole kärsivällisyyttä odottaa että joku kuolee vaan jos henkilö todella pelkää kuolemaa, Caile vaan vie sielun ja sielusta tulee tollanen tahdoton seuraaja. Mutta kuitenkin Caile on yhä melkein sama tyyppi kuin Riri, tuo nyt vain kummasti muuttui kuollessaan.
Älkää välittäkö paidasta, jota en jaksanut tunnilla harmaasävyttää....

Hah, piirsin tän kuvan kemian tunnil meijän "Alkuaineiden jaksollinen järjestelmä" monisteen taakse. , ja okein, se oli tooosi tylsä kemian tunti. Mutsiis joo, Caile alkaa olla yksii mun lempihahmoista, vaikken oo viel ees tehny sille tietoja. Luv u, Caile. xD

Tälläisen hienon piirrospäivityksen saitte tänään, voisimpa tehdä huomenna hieman pelipäivityksiä. Cya, my dear!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti