keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Shisha

Piirtelin taas vaihteeks koulussa. En oo oikeestaan viimevuoden jälkeen hirveesti piirtäny tunneilla ku aiheet muuttu kiinnostaviksi mutta nyt sain niin ihanan inspiksen ettei mitään rajaa. Kuitenkin piirsin tälläisen kuvan:

"You are afraid of dying, Are'nt you? Then I shall give you an ertenall life"

Mietin että tästä vois tulla mun seuraava ropehahmo ja annoin sen nimeks Caile. Iiriks Caillte on kadonnut niin johdin sen siitä. Se on vaan niin suloinen ja samal pelottava ja surullinen, mitä enemmän mä sille mietin  menneisyyttä. Päätin et sen ns. lajin (mikä taruhahmo on) nii ku Japanis on sellanen uskomus Shinigameista (ei en puhu mistään Bleachin tai Soul Eaterin shinigameista) niin aattelin vähän jalostaa ajatusta ja tehä lajin nimeltä Shisha, jota toi niinku vähän edustaa.

Aattelin et ne on entisiä ihmisi/muita olentoja jotka on kyllä kuollu silloin ku piti (ropessa meil on sääntö, jos kuolee enne ku pitää nii sit muuttuu "demoniks") mutta kuollessa demoni ei ookkaan tullu hakemaan, ja ne on itte alkanu kuoleman jälkeen tekee sitä demonin tehtävää (Kun ei ole tuonpuoleiseen päässy), eli vapauttaa sieluja kuoleman jälkeen. Mutta! (aina pitää olla yksi mutta) ne tekee sitä vähän niinku vinoutuneesti. Eli sieluista joille ne antaa ton ns. "ikuisen elämän" tulee tollasia ankeuttajan näkösii juttuja, jotka on sellasia Shishan tahdottomia seuraajia.

Idea kaipaa vielä hienosäätöä, mutta toi on kyllä liian ihana kuva jätettää käyttämättömäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti