sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Cosplay miitti

Hei vain taas, aloitin näemmä nyt aktiivisen bloggauksen.

Noo, ensimmäisenä on pakko purkaa kiukkuaan tännekkin, koska konepaholaiseni meni jostain kumman syystä poistamaan joitain kirjoituksiani, jotka ovat olleet koneellani jo kauan. Mutta nyt tämä vanhus päätti, että enpäs säilytäkkään enää ja parin täysin turhan tekstin ohella kadotti myös viisikymmentä sivua eräästä tarinasta johon olin rakastunut oikein palavasti. Kuitenkin, hakkasin siinä sitten aikani seinää ja kumma kyllä, onnistuin rikkomaan ranteeni tarpeeksi kauan tätä kaunista tiiliseinää pahoinpideltyäni. Huom, ranteeni, en rystysiäni, mikä on minusta ainakin aika kumma juttu.

Mutta se siitä, olin tänään nimittäin cosplay miitissä, Järvenpäässä. Muutama meitä oli, oliskohan ollu kaheksan tai jotain siihen suuntaan, ainakin aluksi. IStten kaks lähti ja muut mentiin yhen miittiläisen kotiin jatkamaan sekoiluamme.

No kuitenkin, paikanpäältä löytyivät ainakin Madoka, Amu, Haruna (minä) ja Near. Oli taas hauskaa mennä aiheuttamaan hämminkiä Järvenpään keskustaan, varsinkin minä, joka siis cossasin Durararan Harunaa
Tollanen hullu sadistimurhaaja, punasilla silmillä. Junassa varsinki oli hauskaa ku vastapäätä istu sellanen kikattava teinikaksikko, joka vilkuili mua aina silleen ilmeellä "mikä toi on" tyyliin. Vastasin niille sitten silleen että tuijotin niitä täysin hievahtamatta koko junamatkan Helsingistä Järvenpäähän punaisilla silmilläni. Tai itseasiassa vain Keravalle asti, siinä tyttöset sitten päättivät vaihtaa paikkaa.

Tuli myös ostettua Tiimarista mustat kissankorvat, jotka olivat aivan supersöpöt, vaikkakin turhan klitteriset, mutta sen onneksi sai pois. Ne oli sitten koko päivän päässä, ja Prisman kassalla yksi vanha nainen sitten hymyili mulle ja kaverille ja sanoi että ompas täällä suloisia kisuleita. Oli pakko hyväntahtoisesti nauraa takaisin, kun naista tuntui kovasti huvittavan ryhmämme ulkonäkö. (Paitsi se että heiluin siellä tekopuukon kanssa)

Lasten leikkiosastolla, missä on sellasia poni.koneita joilla voi ratsastaa ja sit pari autoa ja liukumäki, oli myös hauska viettää aikaa, varsinkin kun sitä ponijutskaa vaivasi jokin ja saatin jos jonkinlaista kyytiä siltä. Oli hauskaa, varsinkin sitten kun pääsimme sinne kaverille, muutama oli jo vetänyt energiajuoman ja tunnelma muuttui sen verran hysteeriseksi että alettiin katsoa My Little Ponya ja puhumaan tulevista cosseista. Oli hauskaa, tietty, ja toivotaan että pian tulee uusinta. C:

Spitaalisen kuitenkin pitää mennä nyt suihkuun ja nukkumaan, joten öitä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti