perjantai 6. syyskuuta 2013

Pikapäivityksiä, näin Traconin kynnyksellä

Heiyah!!

Noniin, pientä päivittelyä eletystä elämästäni.

Eli ensinnäkin, Tracon suunnitelmani muuttuvat ihan yhtä tiuhaan kuin päivämäärä.
Elikkä siis, sain Guardian cossini suht koht kuntoon, pikkusilauksia vaille valmiiksi. Ja sitten lähden leirikouluun. Ja tämän neljän päivän aikana mitä cossini ehti olkkarissa olla viimeistelyä odottamassa veljeni kavereineen onnistuivat jokseenkin pilaamaan sen. Ei se muuten, pienten raivareitten jälkeen tajusin, että Traconiin on viikko aikaa. VIIKKO!! Eli se tarkoittaa sitä, että cossini ei tule valmistumaan siihen mennessä. Teen sen sitten vasta Cosvisioniin tai Tampere Kupliiseen.

Mutta, tämä taas johtaa siihen, etten voi myöskään mennä kilpailemaan tällä puvulla, joten astelen taas vaihteeksi kilpa lavalle Zeldana. Parantelen pukua hieman, teen hihat uusiksi, korjaan rikki menneet osat ja niin edes päin. Kyllä siitä ihan hyvä tulee, pakko tulla. Kilpailen sitten Traconin pukukilpailussa, kokeneitten sarjassa numerolla 28 (On meitä paljon) En tule sijoituspaikkaa saamaan, en todellakaan, mutta ainahan se hauskaa on, miksikäs en menisi. Toinen vaihtoehto olisi nimittäin ollut Reno, ja siitä en oo tehny paljoo paskaakaa ite, joten... minkäs teet.

Toinen asiani on tämä viikonloppu. Pelihahmojen maailmanennätys Särkänniemessä huomenna (Elikkä siis mahd monta pelihahmoksi pukeutunutta ihmistä samaan paikkaan) Sinne myös Zeldana, pääsen photoshoottimaan Linkin kanssa :3 Ja sitten vielä yöksi kaverille. Mulle tulee oikein hauska viikonloppu ja saan ajatukset hetkeksi pois Traconista. Mutta se siitä, kirjoittelen siitä sitten lisää maanantaina tai joskus silloin.

Kolmantena, ja vähäisimpänä: Leirikoulu!!!
En ollut alunperinkään lähtenyt sinne kovin luottavaisin mielin, mutta vaara ei vaaninutkaan siellä missä kuvittelin. Olin kuvitellut että yöpyminen kaikkien luokkalaisteni tyttöjen kanssa samassa huoneessa olisi ollut aivan kamalaa, mitä se ei sitten ollutkaan. Se oli loppujen lopuksi ihan ok. Aloin tuntemaan luokkalaisiani paremmin, kuin olisin kuvitellut, ja pahimmatkaan pissikset eivät olleet niin pinnallisia kuin kuvittelin. Ehkä elämäni heidän kanssaan vielä vuodeksi muuttuu helpommaksi.
Mutta siis, paljastuikin että luokan valvojamme on aivan kamala. Se on yliholhoava, eikä myöntää olevansa väärässä, suuttuu aivan jörjettömistä asioista, ei omaa huumorintajua ja lisäksi pitää suosikkeja. Jokainen luokkalaisemme kyrsiintyi kyseiseen henkilöön niin pahasti että eräs sitten lopulta sanoi asian tuolla päin naamaa ja joutui puhutteluun.
Mutta ei siitä sen enempää, muuta kuin että siellä oli koko ajan ihan liikaa ohjelmaa, ja jos ei ollut ohjelmaa niin sitten syötiin. Ihan hauskaa oli, ja näin jälkeempäin ajateltuna hymyilyttää.

Ruotsin viostani ehti myös tulla kaikkea muuta kuin ruotsin vihko. Nimittäin Yaoi-vihko. Siellä on ehkä neljä lausetta ruotsia ja loput sivut on täynnä yaoi piirroksia. Toivon syvästi ettei niitä vihkoja kerätä kurssin päätteeksi.
 Pientä esimerkkiä mitä sieltä löytyy. Eka on vaan jotain ja toka Zack x Cloudia. Huomatkaa, ne on tehty kummatkin sellaisessa viidessä minuutissa, joten laadusta ei puhuta. Mutta kuitenkin. En haluaisi nähdä ruotsin opettajamme ilmettä, jos hän näkisi nämä. Se homovastainen kapakala...

Mutta siinä olivat tärkeimmät päivitykset tältä päiväöltä, Spitaalinen kiittää ja kuittaa.

1 kommentti:

  1. Why would you follow my blog, when you don't understand what I say? (Or maybe you do, you just wrote your comment in english)

    VastaaPoista