sunnuntai 18. elokuuta 2013

Protujuhlat ja Yukicon

Hei vain taas, rakkaat.
Nyt oli bloggaamisessa taas hiukan suurempi tauko, mutta siis, on ollut tässä hieman kiireitä koulun alun kanssa jne.

Ensiksi siis tosiaan koulun alku. Meijän luokka ei oo muuttunu yhtään ja melkein kaikki opetki on samoja lukuun ottamatta muutamaa pettymystä:
Käsityön ope: Kyllä olen yhdeksännellä, kyllä osaan luultavasti ommella noin kolme kertaa paremmin kuin kukaan muu luokasta, kyllä ilmoittauduin valinnaiseen käsityöhön JA SILTI meidän täytyy tehdä hitto vieköön pakollisia töitä. Hyvästi vaan cossien ompelu, meikä rupee tehtailemaan tilkkutyynyä, hiphei! Tekis mieli vaihtaa tiistain ryhmään mut ei, silloin mulla on kuvista ja sekös kyrsii.
Ruotsin ope: Mun pitäis oikeesti saada ruotsi pois sieltä ysistänsä, koska se laskee keskiarvoa hiukkasen, mutta ei niin ei, pistitte meille just sen kaikkein paskimman ruotsin open mitä koko koulusta löysitte. Se oli meil viimevuonna viimisen kuukauden ja SE ON PASKA. Se pisti meijät kertaa adjektiiveja viimisellä tunnilla ennen kesälomaa ja se on vaan niin raivostuttavan näsäviisas, ettei mitään rajaa.
Opo: Miten opo voi vaihtua ysille? Eikös se oo se kaikkein tärkein vuosi opolle ja silloin pitäis jo tuntee oppilaat ja silleen. Ja sitten lukkarintekijälle tulee ihana aate mieleen, vaihetaampas noitten opoa, niin ettei vaan tuu helppoa jatko-opiskelupaikan valinta keskustelua.

Mutta siis, muuten koulu alko oikein hyvin. Hieman pitää nukkumaanmeno aikoja hioa, mutta mikäs siinä, ei siinä kauaa mene.

Ja sitten seuraavaan aiheeseen (Jätän noi otsikon aiheet viimisiks xD)
Tracon 2013, meikä meneekin kilpailemaan. Pähkäilin tooooosi kauan että meenkö Zeldalla (siis pukukilpailuun) vai teenkö uuden puvun. Päätin tälleen uhkarohkeasti tehdä uuden puvun, samasta pelistä tosin. Aion tehdä The Legend of Zelda; Skyward Swordista Flying Guardianin. Tiedättehän niitä tyyppejä Silent realmeissa, jotka on ihan hiton pelottavia ja saa sykkeen nousemaan puolella? Juuri sellasta aion cossata.
Tälläistä tarkemmin ottaen. Puku on helppo sinänsä (Pistän sitten tekemisestä jotain kerrontaa tänne myöhemmin) Pistän päähän kiinni vannehameen ja tyllin siihen päälle, siihen lakana, vähän saksitaan, ommellaan, ja toisesta lakanasta tuo etujutska, sitten noita koristeita, ja naamari. Naamarin teen varmaan kipsistä, tai vaihtoentoisesti jostain kevyemmästä. Puvun ainoa hankaluus tulee olemaan, etten nää mitään puvun alta (tai no jalkoihini nään joo, mutta siihen se jääkin) Siksi se tulee olemaan tasan vain ja ainoastaan kilpailu käytössä (ja jos nyt joku haluaa sitä käyttää niin minun puolesta, mutta itse tuskin tulen päälleni muuten kuin kilpailussa vetämään) Hiukan kiirus vain tulee olemaan.

Sitten kolmanteen aiheeseen: protujuhlat.
Mulla oli siis protujuhlat tässä juurikin, ja sain ittelleni OCARINAN uutta ocarinaa olinkin jo kaipaillut, vaikka kyllä harmittaa että edellinen meni rikki. Ainoa huono puoli tässä on se, että nykyinen ocarinani on vain kymmenen reikäinen, kun se edellinen oli 12 reikäinen. Kaventaa hieman biisivalikoimaa.
Tältä nyt siis kuitenkin näytin ja tuon kaktuksen nimi on muuten Petteriina. Mun protuappari anto sen ja sillä on SILMÄT! Kyllä sillä on kaunis sielu =) Oli ihan hauskaa, vaikka en hirveesti isoista juhlista tykkääkkään, yllätyin iloisesti. Olin kutsunut sinne muutamia kavereita hieman keventämään tunnelmaa ja siinä he minun osaltani myös onnistuivat. Oli hauska kesä, ja hauska lopetus kesälle. Kiitos kaikki rakkaat, nyt on käyty aikuistumisleiri ja naintilupa saatu xD

Ja viimeiseen aiheeseen vielä pikaisesti. Muistattekos Desucon Frostbite 2014? (Jos ette lukekaa alempaa) Mutta siis, nyt onkin niin että ihmiset oikeasti alkoi järjestämään uutta conia. Sen nimeksi tulee Yukicon. Meillä on nyt maskotti ja logo, pikkuhiljaa alkaa olla vastaavat kasassa, ja tapahtumapaikkaakin ollaan kovaa vauhtia havittelemassa. En siitä paljastele sen enempää, koska mikään ei ole vielä varmaa, mutta olen siitä superhyper innoissani, ja toivon että siitä tulee myös meille järjestäjille hauskaa. Tällä hetkellä ollaan tähtäämässä yli 1000 kävijään, minkä en usko olevan mahdottomuus, koska:

Jo onkos tullut coni
nyt talven keskelle
Ja annetaankos koti
myös pikkuernuille

ja niin edespäin xD

Spitaalinen kiittää kuittaa, ja pala pian taas asiaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti