sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Byakuyan puku

Hellou!

Oon ollu ny hetkisen aika paljon hiljaisempi. Elämässä on riittäny menoa ja varsinkin stressiä, käsistä puhumattakaan. Sain hiukkapikkasen taistella enne kun sain itelleni diaknoosin, ja nyt oon alottamassa hoitojaksoa. Hermothan siellä temppuilee, eikä temppuilekkaan mitenkään kivasti. Lisäksi on ollu ensi-iltaa ja yläasteen viimisiä kokeita, joten en tälleen bloggailun ääreen oo hirveesti ehtiny (Tampere Kupliin jätän kokonaan välistä, jos kuvia haluatte nähdä niin ---> Spitaalinen Cosplay)

Cosvision meni kanssa ohi, ja menikin oikein hyvin sen jälkeen kun olin kello yksi perjantai-lauantai yöllä vihdoin saanut cossin siihen kuntoon että silitys enää puuttuu. Byakuya oli kuitenkin onnistunut puku, ja ennen kuin kerron yhtään mitään (Joku muistaakseni vielä kysyikin minua hieman avaamaan prosessiani)

Aikaisimpia kuvia mitä mulla puvusta on, ois tämä:
Etin netistä hakaman kaavat ja mittasin pituuden noin puoleen sääreen (+ nejä senttiä kuminauhakujaa varten) Tein siis ihan levee lahkeiset hakamat, laitoin lahkeihiin kuminauhakujat, nii että pystyin nostaan lahkeet polven alle, ja käänsin vielä kuminauhan aiheuttamat rypyt piiloon)
Paidan tein karatepaidan pohjalla, ja hihoja vain levensin.

 Seuraavaks alotin maalailun. Käytin punasta ja keltasta kangasmaalia, sekä musta permanentti tussia. (Ja tietty viivotinta ja merkintäkynää) Piirsin nuo liekit vapaalla kädellä, joten ihan täyttä symmetriaa ei löydy, mutta eipä sitä löydy referenssikuvistakaan. Tuon alasinisen tein yksinkertaisesti leikkaamalla hihan alaosasta palasen pois ja ompelemalla hakamiin käyttämästäni kankaasta samanlaisen palasen tilalle.

Haorin tein samoista kaavoista kuin paidan ja tein siihen myös muotolaskokset ihan vain saadakseni sen levenemään alaspäin. Keltaset kuviot leikkasin toisesta kankaasta ja ompelin kuolleine käsieni kiinni.

Meikeistä: Käytin vaaleinta mahdollista normaalia puuteria (001) ja jotain "Suomalaisen vaalealle iholle" tarkotettua meikkivoidetta (ainaskin korviin) Ihan perus huulipuna, paksuhkot rajaukset ylös silmiin ja hyvin pienet alas. Mustaa ripsaria, valkonen kajaali,musta kulmakynä, lilat piilarit ja korvat. (Jotka laitoin kiinni alkoholiliukosel iholiimalla ja mulla on sitä vieläki korvassa)
Hiukset laitoin vain kampaukselle. Peruukkia en käyttänyt, joten ei siitä varmaan enempää.

(c) Santtu Pajukanta
 Tällänen kokonaisuus siitä sitten tuli. Sukat on ihan basic polvisukat, joihin vaan tein raot sandaaleille. Oon kauheen tyytyväinen itteeni, ei nii että puku ois mitenkään erikoinen, pikemminki se että näillä käsillä (jotka ei siis liiku mihinkään, kivuista puhumattakaan) Se on myös tosi mukava päällä =)

(c) Santtu Pajukanta
Musta tuli myös meijän Inuryhmässä aika nopeesti joukon Fabulous xD Onha Byakuya ny vähän sassy, huulipunat ja kaikki xDD

Mutta huomenna, jos ei oo ihan hirveetä migreeniä, jota vähän pelkään, niin kerron sitten Cisvisionista itsestään, cya~!!!

~Spitaalinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti